Livrare

Livrarea produselor se face fie prin ridicare personala de la sediul Nierre din Timisoara, fie prin curier la adresa specificata de dumneavoastra.

Pentru ca produsele pe care le producem noi sunt produse naturale fara conservanti si alte subtante stabilizatoare, iar garantia unora dintre ele este de o luna de la deschiderea capacului borcanelului, este ideal pentru dumneavoastra sa primiti produse proaspat facute. De aceea comanda dumneavoastra poate pleca de la noi in decursul a maxim 2 saptamani. In cazul produselor existente in stoc, cele care au garantie mai mare, trimiterea comenzii se face in termen de 24-48 de ore de la primirea acesteia pe site, iar curierul vi le va aduce acasa in alte 24-48 de ore.

Veti fi contactati de fiecare data telefonic cand veti face o comanda de unul din colegii noștri care fac livrarile, pentru a confirma comanda si pentru a clarifica eventualele nelamuriri.

Livrarea in tara, daca localitatea dumneavoastra este resedinta de judet, costa 30 de lei, iar daca nu, veti fi informat care este valoarea transportului atunci cand se face nota de transport.

In cazul in care veti dori sa vi se trimita cu posta, va trimitem coletul, dar nu răspundem de integritatea lui.

© Drepturi de autor - Nierre