Body Time – antrenament cu electrostimulare pentru o viata sanatoasa

Postat in Diverse, Taguri , , , . Permalink permalink.

Dupa primul antrenament la Body Time, desi obosita dupa o zi istovitoare, m-am simtit revigorata, relaxata si extrem de vioaie. Am mai facut electrostimulare si alta data, de fapt de multe ori in viata mea, pentru ca tata este profesor de sport si antrenor de canotaj si in anii ’80 avea un aparat de diadinamice facut de el cu care trata sportivii accidentati, uneori folosindu-l chiar pentru antrenamente pasive. Dar electrostimularea combinata cu exercitiile fizice are un efect de multe ori mai intens si in plus da un rezultat extraordinar.

Sigur ca nu ma asteptam la ceea ce am simtit, in schimb organismul meu a inceput sa lucreze. Chiar si dupa o saptamana dupa ce am facut primul antrenament la Body Time mi-am simtit organismul transformandu-se. Primul efect a fost cel de detoxifiere, urmat de un efect de tonifiere a musculaturii si uimitor, dar dupa o saptamana deja aveam cu 2.8 kg mai putin.

Prima cantarire am facut-o la Body Time, inainte si dupa primul antrenament. Dealtfel si dupa antrenament am avut cu 500 g mai putin. Urmatoarea cantarire am facut-o la medicul de familie si aveam cu 3 kg mai putin. Evident ca am crezut ca este o diferenta de tarare intre cele doua cantare si nu am avut curajul sa ma bucur. Dar inainte de a doua sedinta m-am cantarit din nou.

Surpriza, cantarul – cel de pe care incepusem masurarea cu o saptamana inainte, cel de la Body Time – chiar arata cu 2.8 kg mai putin. Am fost extrem de bucuroasa! Inca sunt. Adevarul ca in aceasta saptamana am purtat haine pe care nu le-am mai purtat de acum doi ani, pe vremea cand aveam mai putine kg si m-am simtit tare bine in pielea mea.

Daca cineva mi-ar fi spus cand am descoperit Body Time ca voi avea aceste rezultate in doar o saptamana, as fi ras copios de el. Acum ca am incercat, mi se pare posibil orice. Stiu ca fiecare are metabolismul sau propriu si fiecare organism reactioneaza altfel, dar acum cu siguranta am curajul sa recomand tuturor sala de fitness Body Time.

Este altceva. Pana nu incercati un antrenament la Body Time, nu veti putea intelege, dar daca veti avea curajul sa o faceti, veti vedea ca este cea mai buna metoda de a trai sanatos pentru oameni vesnic ocupati – in aceasta categorie intru si eu – care oricum nu pot fi constanti in a merge la sala, chiar daca si-ar dori si le-ar placea.

Body Time are marele avantaj de a nu trebui sa faci decat un antrenament pe saptamana, dealtfel nu este recomandat mai mult de unul pe saptamana, decat pentru sportivii de inalta performanta. Un astfel de antrenament este echivalentul a 10 ore la sala de forta, adica 2 ore pe zi de luni pana vineri. Chiar daca vi la antrenament dupa o zi obositoare si surmentanta, vei pleca de la sala fresh si cu pofta de viata, aca cum nu ai crezut ca este posibil dupa un antrenament intens.

Prietena mea a facut primul ei antrenament racita cobza, cu capul greu si fara nici un chef, dar dupa ce a terminat antrenamentul a intrebat: „Deja am terminat? Pai mai pot sa fac inca unul acum.” I s-a desfundat capul si a plecat cu chef de viata, desi venise acolo doar de gura mea si nu credea ca o sa fie in stare sa faca ceva.

Daca esti obosit, surmenat, nu faci miscare, pentru ca viata ta nu-ti permite, sau poate vrei sa slabesti, sa tonifiezi muschii sau pur si simplu sa traiesti sanatos, Body Time este solutia ideala. Acum s-a deschis sala in Timisoara, pe strada Norma nr 5.

Va invit pe toti sa participati la un antrenament de proba. Pretul este extrem de mic pentru aceasta experienta deosebita 29 lei – antrenamentul de proba. Daca ti-a placut experienta, poti face un abonament, pe luna, pe trimestru, pe semestru sau pe an. Daca platesti abonamentul, antrenamentul de proba este gratis. Detalii informatii si programari la telefonul Body Time – 0728 417 132.

Veniti si voi sa incercati ceva special, ceva ce nu veti mai gasi la nici o sala din Timisoara, ceva ce in Romania mai gasiti doar alte 3 locuri.

Enjoy!

Autor: Iulia

Biochimist si antreprenor. Pasionata de cand ma stiu de viata sanatoasa si de tratamentele naturiste, am invatat de la parintii si bunicii mei multe remedii si secrete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *